XtremeZone XtremeZone-Tutoriale Photoshop,Tutoriale,Pluginuri |
|
| bancuri k politisti | |
| | Autor | Mesaj |
---|
atk bodo Incepator
Posts : 45 Points : 65 Reputation : 0 Join date : 30/04/2009 Age : 33 Location : BUZAU
| Subiect: bancuri k politisti Joi Apr 30, 2009 11:52 pm | |
| Un politist opreste un autoturism si ii spune domnului de la volan: - Felicitari! Ati castigat 5.000,00 de RONi pentru ca purtati centura de siguranta. Ce veti face cu banii? - Pai, cred ca ... imi voi lua permisul de conducere! Atunci, sare sotia sa: - Nu-l ascultati! Asa face el, cand e beat! Un om din spate: - Stiam eu ca nu o sa ajungem prea departe cu masina asta furata!... La care, se aude o voce din portbagaj: - Ce, am trecut deja granita?!?... | |
| | | atk bodo Incepator
Posts : 45 Points : 65 Reputation : 0 Join date : 30/04/2009 Age : 33 Location : BUZAU
| Subiect: Re: bancuri k politisti Joi Apr 30, 2009 11:52 pm | |
| Un politit opreste pe unul fara centura de siguranta: - Ba', iti dau o amenda acuma daca nu imi raspunzi corect la doua intrebari, de nu-ti mai revii!... Auzi, fii atent la problema: doua faruri..., noaptea..., viteza mare...; ce e?!? Soferul: - O masina! Politistul: - Da, ma' da!... Dar ce masina? Ca poate sa fie un Ferrari, un Lambogini, un Mercedes!... - ?!?... Politistul: - Bine ma', nu stii! A doua intrebare: un far..., noaptea..., viteza mare...; ce e?!? Soferul: - O motocicleta! Politistul: - Da, ma', da!... Dar ce motocicleta!?? Ca poate sa fie Kawasaki, Suzuki, Harley Davidson!... Soferul, vizibil disperat: - Si daca eu va pun dumneavoastra o intrebare si nu stiti sa imi raspundeti corect, scap de amenda? - Da, ma'!... Ia zi-i!... - Pai, mergeti cu masina si pe partea dreapta a drumului vedeti o domnisoara; fusta mini..., frumoasa..., fardata..., rujata..., se joaca cu geanta in mana!... Ei, ce e?!? Politistul: - Pai, e o curva!... Soferul: - Da, da!... Dar poate sa fie sotia ta, mama ta,sora ta!... | |
| | | atk bodo Incepator
| Subiect: Re: bancuri k politisti Joi Apr 30, 2009 11:53 pm | |
| Intr-o mare intersectie din Bucuresti, doi politisti opresc un carutas . - Ba', omule, unde te duci tu cu caruta? Stii ca nu ai voie in capitala? - Ma duc la Politia Circulatiei, ca am auzit ca este vacant un post de politist! - Daaaa?!? Da' tu cate clase ai, ma', omule? - Pai, patru! Atunci, politistii ii scot caschetele, si le izbesc de caldaram, zicand cu naduf: - Fir-ar a' dracului, iar ne vine un sef!... | |
| | | atk bodo Incepator
| Subiect: Re: bancuri k politisti Joi Apr 30, 2009 11:53 pm | |
| O fetita isi cumpara o sticla de suc si, neputand sa o deschida, cere ajutorul unui politist: - Domnule politist... Ma puteti ajuta sa deschid sticla de suc? Politistul ia sticla fetitei in mana si urla: - Politia! Deschideti imediat!... | |
| | | atk bodo Incepator
| Subiect: Re: bancuri k politisti Joi Apr 30, 2009 11:54 pm | |
| Un politist alerga dupa un hot. Hotul intra intr-un bloc, lua liftul si incepu sa urce. Politistul se aseza in fata usii liftului si incepu sa planga. - De ce plangi, nene politistule? intreba un baietel. - Un hot a intrat in lift si nu pot sa-l scot de acolo. - Pai, cheama liftul! - Liftuleee! Liftuleee!...incepu sa racneasca politistul. - Nu asa, nene, cu degetul.. Politistul isi baga un deget in gura si striga mai departe: - Liftuleee! Liftuleee!... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: bancuri k politisti | |
| |
| | | | bancuri k politisti | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|